
זו השנה הראשונה שבה משתתפת "אחוה" בפרויקט העובד המצטיין ע"ש נח מוזס. ראש עיריית אריאל, מר אליהו שבירו, בהמלצה לפרס: "פיקדו אסמארה מהווה דוגמא ומופת לקליטת עלייה וחריצותו מזכה אותו בפרס העובד המצטיין"
פורסם: 11.8.15 צילום. אבי מועלם;
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ומוצרי המאפה הישראלית, העניקה את פרס העובד המצטיין לפיקדו אסמארה, המשמש כעובד ייצור ואחראי משמרת במפעל הטחינה של החברה. טקס חלוקת התעודות של החברה נערך במסעדת "מקום מהסרטים" בתל-אביב. בטקס נכחו בכירי החברה, בהם המנכ"ל יעקב מלאך. לאחר קבלת פנים מרגשת וחגיגית לעובדים ולמנהלים, הוענקו התעודות.
עובדים רבים וטובים היו מועמדים לקבלת התואר, אך מעל כולם בלט פיקדו אסמארה, שנבחר בזכות מסירותו הרבה, המצוינות שהפגין בתפקידו והעבודה רבת ההשקעה שלו במפעל. המנכ"ל יעקב מלאך בירך את פיקדו לרגל זכייתו ובנאומי הברכה ציינו המנהלים כי החברה, שנוסדה כבר ב- 1929, פועלת בהצלחה בזכות עובדיה המסורים, המסייעים להצלחתה נוכח האתגרים השונים שהיא עומדת בפניהם. פיקדו אסמארה היה נרגש ואמר: "אני רוצה להגיד תודה לכל מי שבחר בי, ואני שמח על כך".
זוהי השנה הראשונה שבה משתתפת "אחוה" בפרס העובד המצטיין ע"ש נח מוזס. במכתב המלצה ששיגר מר אליהו שבירו, ראש עיריית אריאל, אל ועדת הפרס כתב: "משפחת אסמארה מהווה מקור השראה לדוגמא לקליטת עלייה. למרות קשיי הקליטה אותם חווה כל עולה חדש, חריצותו ושאיפתו להעניק כל טוב למשפחתו, הביאו את מר פיקדו אסמארה להתמיד ולהצטיין בעבודתו".
Tags: הכשרת עובדים ניהול משאבי אנוש פיתוח אישי