
לאחרונה קיבלה חברת מן" את תקן הטבעונות של "ויגן פרדנדלי", הפועלת להפיכת אורח החיים הטבעוני לנגיש וקל עבור הצרכן הטבעוני בקרב חברות המזון הישראליות. כיום, כל מוצרי חברת "מן" אושרו כטבעוניים, למעט עוגיות הגרנולה
צילום: סטודיו דרור כץ פורסם: 15.6.14
"מן", החברה הוותיקה לייצור וופלים ועוגיות, השתתפה בפסטיבל "שבועות ללא גבינות" של עמותת עתיד טבעוני (ויגן פרנדלי), שנערך במושב רשפון. חברת "מן", הידועה כיצרנית מובילה של מוצרים ודברי מתיקה טבעוניים, נחלה הצלחה כבירה בפסטיבל בקרב מאות המבקרים, שלא חסכו בתשבחות על תרומתה של החברה לקידום הטבעונות בישראל. הדוכן של חברת "מן" היווה מוקד פעילות עיקרי לכל באי הפסטיבל, שהגיעו להתנסות במוצרי החברה ואף להצטלם עם שלט ממותג של מן "גם אני טבעוני".
לדברי אבי פקר מנהל השיווק של מן: "פסטיבל 'שבועות ללא גבינות' היה הצלחה כבירה מבחינתנו. למרות השרב הכבד, הגיעו המוני אנשים, כ-2000 איש, אשר התלהבו מהפעילות שלנו ועמדו בתור בכדי לקחת בה חלק. אנו מאמצים בחום את קהילת הטבעונים בישראל, אשר מתחזקת מיום ליום ושמחים לאפשר להם ליהנות ממוצרי ופלים ועוגיות איכותיים, אשר זמינים בכל סופר ורשת שיווק. נשמח להמשיך ולקחת חלק בפעילויות עמותת ויגן פרנדלי, שעושים עבודתם נאמנה".
חברת מן הינה החברה הישראלית הוותיקה לייצור לייצור ופלים ועוגיות, אשר הוקמה בשנת 1954 על ידי מנחם רוקח ז"ל ומנוהלת כיום על ידי ילדיו יחד עם הדור השלישי שהצטרף לחברה. מפעל החברה החדיש המשתרע על שטח של 13 דונם שוכן באזור התעשייה של רמלה. כל תהליך הייצור במן הינו אוטומטי לחלוטין, ללא מגע יד אדם וכל התוצרת הינה פרווה, ללא רכיבי חלב או לקטוז ועשויה מחומרים טבעיים בלבד – ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כולסטרול. מוצריה האיכותיים של החברה נמכרים לכל רשתות השיווק ולשוק הפרטי, בארץ ובעולם.
Tags:
אחריות חברתית
אסטרטגיה
מיתוג
מכירות
צרכנות
שיווק